BURSA / MUDANYA - Zeytinbağı Ortaokulu

Zeytinbağı Ortaokulu

Tirilye/MUDANYA
Vizyon
Öğrencilerimizi, demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, bilim, fen ve teknolojinin gereklerine inanmış, düşünsel, duygusal yeterliliklerini en üst düzeyde geliştiren, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlere saygılı bireyler olarak yetiştirip, eğitimde öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Ülke kültürünün değerlerini ve Atatürk ilkelerini evrensel bir bakışla bütünleştirebilen, bireysel farkları dikkate alarak kendini ve toplumunu sürekli geliştiren, değişime açık, kendisiyle barışık, sağlıklı, güven duygusu ve denetimi gelişmiş, ilişkilerinde dürüst ve hoşgörüşü, kendisi ve dünya geleceği için sorumluluk almaya hazır bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2053
KÖMÜRLÜ KALORİFER
Lojman
4 - TAMAMI DOLU
Ulaşım
30 DAKAİKADA BİR HAREKET EDEN ZEYTİNBAĞI TAŞIYICILAR KOOPARATİFİ MİNÜBÜS SEFERLERİ İLE ULAŞIM SAĞLNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE 10 KM. UZAKLIKTA, TURİZM VE ZEYTİNCİLİKLE GEÇİNİLMEKTEDİR.
20 km - 10 km